logo_H1
logo_H1Copyright © 2021 H1 Portal

Copyright © 2021 H1 Portal

Otkrijte tajnu zdrave i blistave kože lica uz naše tretmane lica i dermapen tretman

Sigurno ste već čuli koliko je važno voditi brigu o svojoj koži, posebno lica. Koža lica izložena je svakodnevnom stresu i zagađenju, te joj je potrebna redovita njega kako bi ostala zdrava i lijepa. She Beauty kozmetički salon u Splitu nudi vam širok spektar usluga, a mi ćemo se danas usredotočiti na dva najtraženija tretmana – čišćenje lica i dermapen tretman.

Tretman lica je postao jedan od najpopularnijih kozmetičkih tretmana u svijetu, a razlog tome leži u njegovoj sposobnosti da održava zdravlje i mladolikost kože lica. Tretman lica se sastoji od nekoliko koraka, uključujući dubinsko čišćenje lica, piling lica, hidrataciju kože, terapiju kisikom, mezoterapiju, te ultrazvučnu terapiju kože.

Dubinsko čišćenje lica pomaže u uklanjanju mrtvih stanica kože i nečistoća koje se nakupljaju na površini kože lica, dok piling lica uklanja gornji sloj kože kako bi se otkrila nova i zdravija koža. Hidratacija kože je ključna za održavanje elastičnosti i mekoće kože lica, te pomaže u sprječavanju nastanka bora i linija. Terapija kisikom potiče cirkulaciju krvi, čime se poboljšava tonus kože lica i daje joj zdrav i sjajan izgled. Mezoterapija je tehnika koja se koristi za ubrizgavanje hranjivih tvari izravno u kožu lica, što pomaže u obnovi i pomlađivanju kože. Ultrazvučna terapija kože koristi visokofrekventne zvučne valove kako bi se potaknulo prodiranje hranjivih tvari u kožu lica.

 

S druge strane, dermapen tretman je jedan od najinovativnijih tretmana koji se koristi u kozmetičkoj industriji. Dermapen tretman se izvodi pomoću uređaja koji ima mikro iglice koje stimuliraju proizvodnju kolagena i elastina u koži. Kolagen i elastin su dvije glavne komponente kože koje pomažu u održavanju čvrstoće i elastičnosti kože. Dermapen tretman pomaže u uklanjanju finih linija i bora, smanjenju hiperpigmentacije, uklanjanju ožiljaka od akni i poboljšanju teksture kože.

Ova dva tretmana zajedno mogu dati vrlo impresivne rezultate u poboljšanju izgleda vaše kože lica. Tretman lica pomoći će u čišćenju vaše kože i uklanjanju mrtvih stanica, a dermapen tretman će pomoći u poticanju proizvodnje kolagena i elastina, što će vašoj koži dati zdrav i mladolik izgled.

Tretman lica i dermapen tretman su idealni za osobe koje imaju problematičnu kožu ili bore koje žele smanjiti. Međutim, ovi tretmani nisu samo za osobe koje imaju vidljive probleme s kožom. Tretman lica i dermapen tretman mogu pomoći u sprječavanju nastanka problema s kožom i održavanju zdravog izgleda kože lica. Osim toga, redoviti tretmani lica i dermapen tretmani mogu pomoći u održavanju vaše kože u vrhunskom stanju i učiniti vas da se osjećate bolje u vlastitoj koži.

Kako biste bili sigurni da je tretman lica ili dermapen tretman pravi za vas, najbolje je da zakažete sastanak s našim kozmetičkim stručnjakom. Oni će pregledati vašu kožu, procijeniti vaše potrebe i pomoći vam odabrati najbolju uslugu koja će zadovoljiti vaše potrebe. Naši stručnjaci u kozmetičkom salonu She Beauty su visoko obučeni i imaju godine iskustva u njezi kože. Vrlo su stručni u primjeni tretmana lica i dermapen tretmana, te će vam pružiti vrhunsku uslugu koja će vas oduševiti.

U konačnici, redoviti tretmani lica i dermapen tretmani mogu vam pomoći da postignete zdrav i sjajan izgled kože lica. Oni su savršeni za sve koji žele poboljšati izgled svoje kože, bez obzira na dob ili spol.

Posjetite naš kozmetički salon u Splitu i dopustite našim stručnjacima da vam pruže vrhunsku njegu kože lica koja će vas ostaviti osvježenim i pomlađenim. Vidimo se uskoro!

Povezani članci

Related

Što su alergije?

Alergije su prekomjerni imunološki odgovori na inače bezopasne tvari, koje se nazivaju alergeni. To može uključivati ​​različite tvari poput peludi, prašine, hrane, životinjske dlake ili uboda insekata. Za većinu ljudi, ove tvari su neškodljive, ali za one koji su...

read more

Anksioznost

Anksioznost je stanje koje se očituje osjećajem tjeskobe, napetosti, panike ili straha. Može se javiti u očekivanju opasnosti, trajati nakon prolaska opasnosti ili se pak pojaviti bez jasne opasnosti.  Što je i kako možemo prepoznati anksioznost, pročitajte u nastavku...

read more