logo_H1
logo_H1Copyright © 2021 H1 Portal

Copyright © 2021 H1 Portal

Optimizirajte Vaš Restoranski Posao: Integracija Glovo, Wolt i Bolt Food Platformi sa POS Sustavom putem GetOrder

U današnjem restoranskom poslovanju brzina i efikasnost igraju ključnu ulogu.

Međutim, često se ispostavlja da ručno upravljanje narudžbama i njihova obrada na različitim dostavnim platformama može biti umoran i vremenski zahtjevan zadatak. Rješenje za ovaj problem dolazi putem integracije platformi za dostavu poput Glovo, Wolt, Bolt Food s POS sustavom pomoću inovativnog alata GetOrder. Pogledajmo kako ova integracija olakšava automatizaciju i optimizaciju procesa restoranskog poslovanja.

Što je GetOrder?

GetOrder  je moćno alatno rješenje razvijeno kako bi olakšalo procesiranje narudžbi u restoranima. S GetOrder-om, restorani mogu integrirati popularne dostavne platforme kao što su Glovo, Wolt i Bolt Food sa svojim POS sustavom. Ovo omogućava automatiziranu razmjenu podataka između ovih sustava i eliminira potrebu za ručnim unosom narudžbi.

Prednosti integracije Glovo, Wolt i Bolt Food sa POS-om putem GetOrder-a

Realno vrijeme razmjene podataka:Integracija putem GetOrder-a omogućava restoranima da trenutno primaju informacije o narudžbama, promjenama i otkazivanjima s platformi Glovo, Wolt i Bolt Food. To smanjuje rizik od grešaka i ubrzava obradu narudžbi.

Automatsko stvaranje narudžbe u POS sustavu:pomoću GetOrder-a, narudžbe koje stižu s dostavnih platformi automatski se stvaraju u POS sustavu restorana. To eliminira potrebu za ručnim unosom svake narudžbe, smanjujući rizik od grešaka i ubrzavajući proces obrade narudžbi.

Sinhronizacija jelovnika i cijena:GetOrder automatski ažurira jelovnik i cijene na dostavnim platformama prema promjenama koje su napravljene u POS sustavu. To osigurava da klijenti uvijek vide ažurirane informacije i izbjegavaju nesporazume.Ušteda vremena zaposlenika:</strong> Integracija Glovo, Wolt i Bolt Food s POS sustavom putem GetOrder-a omogućava zaposlenicima restorana da se fokusiraju na važnije zadatke kao što su priprema hrane i usluživanje gostiju umjesto rutinskog unosa narudžbi.

Povećanje efikasnosti i smanjenje grešaka:

Automatizirani proces smanjuje rizik od grešaka povezanih s ručnim unosom narudžbi, što doprinosi poboljšanju kvalitete usluge za goste i povećanju opće efikasnosti restorana.

Integracija platformi za dostavu Glovo, Wolt i Bolt Food sa POS sustavom putem GetOrder-a izvrstan je način optimizacije restoranskog poslovanja. Ovo rješenje omogućava restoranima uštedu vremena, smanjuje rizik od grešaka i poboljšava ukupnu efikasnost. S porastom konkurencije u restoranskoj industriji, ovakva inovativna rješenja postaju neophodna za uspješno vođenje poslovanja. Ne propustite priliku integrirati GetOrder i unaprijediti svoje restoransko iskustvo već danas!

Želite isprobati ?

Ostavite zahtjev na web stranici https://getorder.biz/get-a-demo/

Povezani članci

Related

PRIPREME ZA DRŽAVNU MATURU IZ MATEMATIKE

Državna matura iz matematike jedan je od završnih ispita čijim polaganjem maturanti potvrđuju da imaju zadovoljavajuće znanje iz matematike stečeno srednjoškolskim obrazovanjem. Matematika je jedan od tri glavna predmeta koja se polažu na maturi te stoga učenik može...

read more