logo_H1
logo_H1Copyright © 2021 H1 Portal

Copyright © 2021 H1 Portal

Optimizirajte Vaš Restoranski Posao: Integracija Glovo, Wolt i Bolt Food Platformi sa POS Sustavom putem GetOrder

U današnjem restoranskom poslovanju brzina i efikasnost igraju ključnu ulogu.

Međutim, često se ispostavlja da ručno upravljanje narudžbama i njihova obrada na različitim dostavnim platformama može biti umoran i vremenski zahtjevan zadatak. Rješenje za ovaj problem dolazi putem integracije platformi za dostavu poput Glovo, Wolt, Bolt Food s POS sustavom pomoću inovativnog alata GetOrder. Pogledajmo kako ova integracija olakšava automatizaciju i optimizaciju procesa restoranskog poslovanja.

Što je GetOrder?

GetOrder  je moćno alatno rješenje razvijeno kako bi olakšalo procesiranje narudžbi u restoranima. S GetOrder-om, restorani mogu integrirati popularne dostavne platforme kao što su Glovo, Wolt i Bolt Food sa svojim POS sustavom. Ovo omogućava automatiziranu razmjenu podataka između ovih sustava i eliminira potrebu za ručnim unosom narudžbi.

Prednosti integracije Glovo, Wolt i Bolt Food sa POS-om putem GetOrder-a

Realno vrijeme razmjene podataka:Integracija putem GetOrder-a omogućava restoranima da trenutno primaju informacije o narudžbama, promjenama i otkazivanjima s platformi Glovo, Wolt i Bolt Food. To smanjuje rizik od grešaka i ubrzava obradu narudžbi.

Automatsko stvaranje narudžbe u POS sustavu:pomoću GetOrder-a, narudžbe koje stižu s dostavnih platformi automatski se stvaraju u POS sustavu restorana. To eliminira potrebu za ručnim unosom svake narudžbe, smanjujući rizik od grešaka i ubrzavajući proces obrade narudžbi.

Sinhronizacija jelovnika i cijena:GetOrder automatski ažurira jelovnik i cijene na dostavnim platformama prema promjenama koje su napravljene u POS sustavu. To osigurava da klijenti uvijek vide ažurirane informacije i izbjegavaju nesporazume.Ušteda vremena zaposlenika:</strong> Integracija Glovo, Wolt i Bolt Food s POS sustavom putem GetOrder-a omogućava zaposlenicima restorana da se fokusiraju na važnije zadatke kao što su priprema hrane i usluživanje gostiju umjesto rutinskog unosa narudžbi.

Povećanje efikasnosti i smanjenje grešaka:

Automatizirani proces smanjuje rizik od grešaka povezanih s ručnim unosom narudžbi, što doprinosi poboljšanju kvalitete usluge za goste i povećanju opće efikasnosti restorana.

Integracija platformi za dostavu Glovo, Wolt i Bolt Food sa POS sustavom putem GetOrder-a izvrstan je način optimizacije restoranskog poslovanja. Ovo rješenje omogućava restoranima uštedu vremena, smanjuje rizik od grešaka i poboljšava ukupnu efikasnost. S porastom konkurencije u restoranskoj industriji, ovakva inovativna rješenja postaju neophodna za uspješno vođenje poslovanja. Ne propustite priliku integrirati GetOrder i unaprijediti svoje restoransko iskustvo već danas!

Želite isprobati ?

Ostavite zahtjev na web stranici https://getorder.biz/get-a-demo/

Povezani članci

Related

Kako do sigurnog života u velikim gradovima

https://www.freepik.com/free-photo/shot-architectural-model-table-office_17290070.htm Život u velikim gradovima može biti inspirativan i pružiti mnoge mogućnosti za obrazovanje i zapošljavanje, ali donosi i mnoge brige u pogledu sigurnosti i zaštite. Dinamika života u...

read more